NEWS-TOP /

國際超模陳嘉容 Eunis Chan 搶先體驗LasVe面霜

星級評語:「好多人都知,平日護膚我最注重就是護膚品的 成份,特別講究面霜質地,最怕滋潤性高嘅面霜,搽完變得 面泛油光。難得俾我遇到全新護膚品牌LasVe,佢哋嘅瓷肌 再生面霜,質地好滋潤,同時非常保濕,但重點係好快被皮 膚吸收,搽完一啲都唔覺笠,不油不膩感覺非常好,之後上 妝仲好貼服,係我近期既至愛!」

LasVe瓷肌再生面霜

特點
1.質感不油、不膩,易吸收。
2.修護粗糙、膚質重整,撫平整體紋理
3.專利配方,抗炎舒緩,保護皮膚
4.集補濕、滋養、修復、強禦功效
5.對抗UV侵害,修復受損膚質
6.預防皮膚光老化

主要成份:

專利配方
它擁有UNICHONDRIN ATP「結締組織重整」配方,修復 受損肌膚同時強化支撐組織細胞。提升肌膚防禦能力,抗 UV紫外線、抗炎、抵抗外來侵害,預防光老化。嫩滑既肌膚 都需要健康、結實細胞來維持。
LANATELLIS™ × MELINOIL™
修復紫外線侵害帶來的受損膚質,減少紅腫及舒緩受刺激細 胞。對預防皮膚光老化有顯著成效。另再加入高純度蜂皇漿 及仿生皮膚透明質酸,雙重彈性增加及維持水潤感,粗糙的 肌膚即時平滑緊緻。係嚴重缺水乾燥肌膚既恩物,更可淡化 皺紋,去黃氣、改善膚色。配合LasVe溫和潔淨精華、膠原精 華定型水及瓷肌再生精華一起使用,效果更佳。

文章來源:
Lasve
陳嘉容 Eunis Chan

0